Miss Soulfly i Lemon predvode Slurp

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Miss Soulfly i Lemon u subotu na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo predvode treće ovosezonsko izdanje Slurpa, festivala elektronske glazbe.

Uz Miss Soulfly, na jednom će floru nastupiti i System Divine, Claus Cottini, Life 4 Funk, Titech i Terrace Floor, dok će drugi flor, uz Lemona Inc, zauzeti Adoo, Sword, Poco Loco i Visuals by Vj Zeko. Marina Karamarko aka Miss Soulfly svježa je krv elektronske glazbene scene, a otkako je diplomirala Audio Engineering na SAE Sveučilištu u Ljubljani 2008. godine, skuplja znanja i iskustva kao inženjerica zvuka i producentica.

Prije tri godine pridružuje se Innocent Music etikieti, a 2013. pobijedila je na hrvatskom Burn Studios Residency natjecanju i za nagradu odlazi na Ibizu, gdje joj se otvaraju mnoga vrata za nova iskustva i suradnje.

Nastupala je i u najvećem svjetskom klubu Privilege. Dušan Trišović aka Lemon Inc. dio je istarske i hrvatske elektronske scene od 1994. godine, a u karijeri je prošao različite faze, od dugogodišnje rezidencije u klubu Ambasada Gavioli, preko organizacije legendarnog Rabac Summer Festivala do festivalskih nastupa na Exitu, Barrakud Festivalu, a njegov najveći uspjeh zasigurno je projekt Balance, čiji je cilj promocija elektronske glazbe kroz klupske večeri.

Tako su u riječkom klubu Stereo Dvorana gostovala imena poput Joris Voorna, Barema, Paca Osune, Martineza Lemon se 2007. udružuje s izraelskim producentom Shlomi Aberom i izdaje hit "Moods" za veliki Renaissance label, a samo izdanje podržavaju svjetski velikani poput Carla Coxa, na čijoj kompilaciji ista traka i izlazi, uz remix Valentina Kanzyania. Recentnija mu izdanja izlaze na Night Light Recordsu, Patent Skillzu, Blueway Musicu, uz suradnju s DJ Adoo-om. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter