Mišo i Ivana Kovač u subotu na stadionu ATP-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Turistička sezona na sjeverozapadu Istre zatvorit će se u velikom stilu koncertom za pamćenje legende hrvatske estrade Mate Miše Kovača koji će se održati u subotu na stadionu teniskog ATP-a u umaškom naselju Stella Maris u 20 sati. Prvi put na istarskom koncertu nastupit će s njim i njegova kći Ivana Kovač.

Valja naglasiti da je Mišo zadnji put pred umaškom publikom nastupio prije četrdesetak godina. Glazbenu karijeru svima znani 72-godišnjak započeo je još 1964. objavom albuma prvijenca "Ne mogu prestati da te volim". Njegovu su karijeru obilježili hitovi "Proplakat će zora", "Ostala si uvijek ista", "Još i danas teku suze jedne žene", "Ako me ostaviš", "Dalmacija u mom oku" i druge.

Mišo je bio i ostao do danas jedna od najvećih zvijezda domaće estrade čije pjesme dobro poznaju i stari i mladi. Zanimljivost je da će na umaškom koncertu Mišo i Ivana nastupiti svaki sa svojim bendom, ali na pozornici će se predstaviti i zajedničkim nastupom. Ivana će pak publiku zabaviti svojim hitovima "Crno vino, crne oči", "Dalmacijo, srce oca moga"…

Pretprodaja karata završena je danas, ali ulaznica ima još. Bit će u prodaji dva sata prije početka koncerta na blagajni stadiona. Koncert će otvoriti Mišo, potom će pjevati Ivana, a onda će treći dio koncertne večeri opet odraditi stariji član obitelji Kovač. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter