Mislav Čavajda pobjednik HRT-ova Plesa sa zvijezdama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mislav Čavajda pobjednik je osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama. U uzbudljivoj završnici, nakon ispadanja Sande Dubravčić u prvom dijelu emisije, ostali su Mislav i Ornela Vištica koji su plesali jive.

Nakon što su prebrojeni glasovi gledatelja, Mislav i njegova plesna partnerica Petra Jeričević proglašeni su najboljim parom.

"Osjećam se nevjerojatno, moja sreća je bila potpuna već samim time što sam došao u finale, ovo je sada jedan ponos koji ne mogu opisati. Nevjerojatno turbulentna tri mjeseca, sretna, tužna, naporna, jedan emocionalni vrtuljak kroz koji sam prošao i sigurno ću ga pamtiti do kraja života. Svaki je tjedan nosio neki drugačiji naboj; posebno bih izdvojio taj kontakt s Petrom, stvarno sam dobio partnericu s kojom sam kliknuo na prvu i s kojom sam mogao izmjenjivati ideje i kreativnost, i to se vidjelo u rezultatu", rekao je Mislav u svojim prvim dojmovima nakon proglašenja.

Posebno mu je bilo drago što ga je član žirija Davor Bilman opisao kao najboljeg amaterskog plesača u svih osam dosadašnjih sezona.

"To je stvarno bio veliki kompliment, jer bilo je dosta kvalitetnih plesača i mogu samo reći hvala mu na tome", dodao je Mislav.

Finalnu večer sva su tri para - Mislav Čavajda s Petrom Jeričević, Ornela Vištica s Markom Hercegom i Sanda Dubravčić s Nicholasom Quesnoitom - otvorila s po dva plesa. (NL)


Podijeli: Facebook Twiter