Miško (još) čeka pravdu

Okrutnost prema njemu potresla je cijelu državu - Miško (arhiva)
Okrutnost prema njemu potresla je cijelu državu - Miško (arhiva)

Još uvijek nije otkriveno tko je psu Mišku u Galižani pirotehničkim sredstvom nanio stravične ozljede zbog kojih je na koncu morao biti eutanaziran. Iz policije vele da je kriminalističko istraživanje ovog događaja još u tijeku.

- Policijski službenici su obavili obavijesne razgovore s nizom osoba za koje se pretpostavljalo da imaju korisna saznanja o događaju, dok je nad 17 osoba provedeno kriminalističko istraživanje s obzirom na sumnju da su mogući počinitelji, kažu iz PU istarske. Ističu da policija od prvog dana zaprimanja dojave o ozljeđivanju psa intenzivno traga za počiniteljima.

- Policija je ustrajna u rasvjetljavanju ovog događaja te će se i dalje intenzivno poduzimati sve zakonom propisane mjere i radnje, poručuju iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću.

Iz PU istarske još jednom pozivaju eventualne očevice i građane koji raspolažu korisnim obavijestima da se s punim povjerenjem obrate policiji na broj 192 ili 532 628, ili pak putem e-maila [email protected]. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter