Miše tri godine na Verudi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ante Miše je u cetvrtak održao prvu presicu kao novi trener Istre 1961. Dan ranije je s klubom potpisao trogodišnji ugovor. Bivši igrac i trener Hajduka, Miše je vec dobio predodžbu o poslu koji ga ocekuje na Verudi i s nestrpljenjem se cekalo da predstavi svoju viziju onoga što pulskog nogometnog prvoligaša ocekuje u iducem razdoblju.

"Ono što ocekujem iduce sezone jest da klub na kraju prvenstva bude minimalno 10., što je pozicija koja bi nam osigurala prvoligaški ostanak te da usto promoviramo nekog od mladih domacih igraca u klubu da bi napravili iskorak za buducnost", rekao je Miše i dodao da je za njegov dolazak na Verudu presudan bio Ardian Kozniku koji ga je preporucio pulskom menadžeru Eljveru Raci. Osvrnuo se i na igracku križaljku.

"Za dovodenje igraca zaduženi su predsjednik Šceglov i menadžer Raca, ali ja sam im prenio popis igraca za koje smatram da bi nam bili pojacanja. Planiram koristiti 22 igraca i tri golmana uz koje bi možda zadržali još nekog našeg mladog igraca. Volim poput Vulica standardizirati momcad i stoga necu reci da ce na pripremama svi startati od nule jer to nije moguce.

Oni koji su svojim igrama zaslužni što je klub ostao u Prvoj ligi imat ce prednost. Tražio sam pojacanja na poziciji golmana, zatim lijevog bocnog jer ne možemo ostati samo na Kacicu, zadnjeg veznog, ukoliko ostanemo bez Chage, plejmejkera, ako ode Traore, i jednog napadaca", izjavio je Miše. On se ovih dana vraca u Split, ali bi se vec za 15-ak dana trebao vratiti u Pulu i krenuti s radom. (Roberto CAR)

OPŠIRNIJE S PRESICE CITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA.


Podijeli: Facebook Twiter