Mischa Barton puštena sa psihijatrije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cini se da je najgore razdoblje za Mischu Barton prošlo. Nakon što je prije gotovo dva tjedna pod nepoznatim okolnostima zatvorena na psihijatriju, doktori su odlucili da smije kuci.

Iako se ne zna iz kojih se razloga dovela u takvu situaciju, mnogi su nagadali da Mischu prati sindrom Britney Spears koja se proživljavajuci emocionalni slom dovela u gotovo istu situaciju kao Mischa.

Ipak, Mischa je došla k sebi te je puštena iz bolnice. Osjeca se dobro, a uskoro se planira i vratiti na posao.

"Mischa je izašla iz bolnice i nastavlja sa snimanjem serije kao što je i planirano", rekao je glasnogovornik 23-godišnje glumice.

Iako nije želio komentirati njezino zdravstveno stanje, potvrdio je da ce se Mischa uskoro vratiti na set serije "The beautiful life", u kojoj ce glumiti manekenku u usponu.

Što se zapravo dogodilo toga dana s Mischom nitko ne želi komentirati. No, ipak jedna se njezina kolegica raspricala o tome da je Mischa sa samo 14 godina starosti pocela piti.

"Mischa je pocela piti kada je imala samo 14 godina, a danas više ne pije da bi se zabavila, vec da bi osjetila bilo što. Mischa je bila na putu k uništenju, bilo je samo pitanje dana kada ce morati potražiti pomoc. No, mislim da ju je ovaj posljednji incident dobro protresao i da sada može sagledati realnost", rekla je stilistica Stacey Kives koja je cesto radila s Mischom.


Podijeli: Facebook Twiter