Mirna povorka Drnišana za nestalu djevojku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Srednjoškolci i gradani Drniša u mirnoj su povorci danas prošli kroz grad do mosta preko Cikole, gdje je posljednji put videna 17-godišnja Antonija Bilic kojoj se prošlog utorka izgubio svaki trag.

Drnišani su se odazvali jucerašnjem pozivu Antonijine sestre Ane, koja je putem medija i Facebooka pozvala hrvatske gradane da izidu na glavne trgove svojih gradova i mjesta sa slikom njezine 17-godišnje nestale sestre da bi poduprli potragu za njom i lijepili plakate s njezinim likom i podatcima o njoj.

Policija je prijepodne izvijestila da još traga za nestalom djevojkom koja je posljednji put videna kako ulazi u bijeli tegljac s plavom ceradom na mostu preko Cikole. Takoder je priopcila da je u tijeku opsežna kriminalisticko-analiticka istraga, da analizira sve podatke prikupljene proteklih dana te da nastavlja pretraživati teren od Kricka, gdje Antonia živi s obitelji, do Klisa buduci da se u utorak ujutro djevojka uputila na praksu u Split.

Provjeravaju se i sve informacije dobivene od gradana i policijskih službenika diljem Hrvatske, a od šibensko-kninske Policijske uprave doznaje se da se više gradana javilo i tvrdilo da poznaje osobu koja slici fotorobotu vozaca tegljaca u koji je u utorak ušla mlada Drnišanka. Na temelju tih dojava, policija je dosad provjerila više od 10 osoba, no utvrdeno je da se nijedna ne može dovesti u vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilic.

I na podrucju Ogulina bilo je nekoliko dojava o osobama koje slice fotorobotu. Za neke je utvrdeno da nisu povezane s nestankom, a neke se još provjeravaju. Policija je sinoc objavila da odjeca koju je prošlog utorka pronašla u kontejneru na autocesti pokraj tunela Male Kapele ne pripada nestaloj djevojci.


Podijeli: Facebook Twiter