Mirna Posavčević predstavlja novu zimsku kolekciju

Manekenke u kreacijama modnog brenda Anima M., u sredini je modna dizajnerica Mirna Posavčević
Manekenke u kreacijama modnog brenda Anima M., u sredini je modna dizajnerica Mirna Posavčević

U petak, 9. prosinca, u 19 sati u novigradskom muzeju Lapidarium mlada modna dizajnerica Mirna Posavčević iz Umaga premijerno će predstaviti novu zimsku kolekciju svog brenda Anima M. Naziv nove kolekcije i modne revije glasi "These Crazy Lines", a njome će Mirna pokazati svoje viđenje muških i ženskih modnih trendova. Veli da je pri dizajniranju bila inspirirana geometrijom, minimalizmom kroja i linijama te od tuda naziv "Te Lude Linije" (These Crazy Lines), a pri krojenju je koristila vunu, pamuk, svilu, umjetno krzno, eko kožu, ali i materijale koje je sama ručno oslikala.

Dakako, sama je dizajnirala i skrojila svoje kreacije koje će u petak nositi brojni modeli: Martina Klimić, Emi Dobrilović, Tanja Zeba, Tina Mičić, Naomi Drušković, Saša Zeba, ali i gosti Barbara Munjas te Petar Dugandžić "Rainbow23". U tom modnom ostvarenju sudjeluje i video "Icarus" pod vodstvom Luane Sinčić te Igora Pekića, ali i foto i video majstori: Sergio i Lia Gobbo. Za frizure je zadužen tim salona "Moon" pod vodstvom Gabrijele Alajbegović. Svoj doprinos će dati i vizažistica Cristabell Fonović, muzički kompilator Antonio Pren, a program će voditi Dina Kamber i Stribor Filić.

Posjetitelji će moći uživati i u kušanju kvalitetnih istarskih vina poznatih vinara aktualnog podneblja te gastronomskih umijeća Ane Gergorić iz Umaga. Nakon modne revije održat će se afterparty u klubu "Booze and Blues" u hotelu Nautica u Novigradu gdje je najavljeno piće dobrodošlice i glazba uz DJ-a.

Umaška kreatorica predstavila se u Puli, Beogradu i Ljubljani

Anima M. je plod predanosti u stvaranju životnog sna iza kojeg stoji Mirna Posavčević. Služeći se izuzetno izraženim talentom uklapanja boja, linija i tekstura u jedinstvenu cjelinu Mirna je svoje snove pretvorila u stvarnost. Mlada dizajnerica koja, iako iza sebe ima već mnogo modnih događanja, ističe kako još uvijek gradi svoj modni put. Ideja vodilja brenda Anima M. je lakoća, jednostavnost i udobnost kretanja.

U prošlosti je svoje kreacije predstavila na samostalnim modnim revijama. U ožujku ove godine predstavila se u umaškom Gradskom muzeju, ranije i u umaškom Caffe baru Circolo, a svoje kreacije predstavila je i na skupim modnim revijama u Puli, Beogradu i Ljubljani. Njezine se kreacije mogu kupiti pulskom Plato Concept Storeu te u web shopu Enea.hr, na facebook stranici Anima M. i web stranici www.mirnaposavcevic.wix.com/anima-m. (P. GREGOROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter