Mirko Cetinski: To su gluposti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pokušali smo dobiti izjavu Vinke Cetinski, no mobitel joj je bio iskljucen. Stoga smo kontaktirali njezinog supruga Mirka Cetinskog koji nam je rekao da trenutno daje iskaz pa ne može s nama razgovarati. Zamolili smo stoga njega da nam pojasni neke navode iz prijave Danka Koncara, no ustvrdio je da ne može iznositi nikakve detalje dok traje istraga.

- Je li istina da su se cijene nekretnina napuhavale kao što tvrdi druga strana?


- To su gluposti, hrpa gluposti, ali o tome mora odluciti sud. Ja mogu samo reci to što se dogada i što se dogodilo, a komentirati sve te gluposti to ne želim, to ne stoji ni na nebu ni na zemlju.

- Dakle, vi tvrdite da navodi iz prijave Danka Koncara nisu istiniti?


- To je sve neistina, a prva je neistina da smo mi uopce kupovali nekretnine, mi nismo bili agencija za kupovinu i prodaju, to je bilo ozbiljno poduzece (Kermas ulaganja, op. a.) koje je imalo svoje planove razvoja i po njima se radilo.

- Možete li nam dati primjer kako se radilo?
- Ne mogu o tome govoriti, sve je na istražnom sudu, sve papire imaju na stolu i tocno znaju što je što. Ispitivanja su izvršena i sve je u redu.

- Je li moguce kasnije dobiti vašu suprugu za izjavu?

- Izjavu nece dati jer imamo zabranu govoriti o tome. Zato jer druga strana hoce na silu doci do nekakvih podataka jer nemaju ništa, a digla se prašina do nebesa.

Malo više informacija, ali bezuspješno, pokušali smo dobiti od Danka Koncara. Pitali smo ga kada je prvo posumnjao da su ga oštetili putem njegove tvrtke Kermas ulaganja, ako su ga uopce oštetili te o kojim je iznosima rijec.

- Nažalost, istraga i dalje traje prema tome ja u ovom trenutku kao oštecena stranka ne bih smio dati nikakve komentare. Ne mogu konkretno ništa odgovoriti, vezan sam tajnom, ali jednom drugom prilikom cu vam rado dati izjavu, kazao je Koncar. (M. JERIN)

Ivana Nobilo: Svekrva ima moju punu podršku

- Istraga je u tijeku, privodenje na ispitivanje je logican slijed. Situacija nije ugodna, ali je nužna. Svekrva ima moju punu podršku, kratko je porucila Ivana Nobilo Cetinski. Kao kci Koncarova odvjetnika Ante Nobila te supruga sina Mirka i Vinke, Tonyja Cetinskog, a takoder i glasnogovornica tvrtke Kermas ulaganja, njen položaju ovom trenutku zasigurno nije jednostavan.


Podijeli: Facebook Twiter