Mirjani Ražov uručena Ford Fiesta

(D.ŠTIFANIĆ)
(D.ŠTIFANIĆ)

- Jako sam sretna, rekla je naša čitateljica Mirjana Ražov iz Umaga na svečanoj primopredaji Ford Fieste održanoj u petak u pulskom salonu Grand Auto d.o.o. Ondje je preuzela superpremiju nedavno završene nagradne igre Glasa Istre i tako postala vlasnica atraktivne Ford fieste koja je najprodavaniji auto u Europi u svojoj klasi već treću godinu za redom.

U ime Glasa Istre i Grand Auta d.o.o., ključeve je uručio Kruno Ivašković, voditelj salona, a uzbuđenje nisu mogli sakriti ni brat Mladen ni otac Šime koji su stigli u Mirjaninoj pratnji. - Za sve je "kriva" mama Danica koja dugi niz godina izrezuje nagradne kupone i iz kola u kolo svaki puta na njih upisuje ime drugog člana obitelji. Glas Istre kupujemo svakoga dana već dvadesetak godina, rekla je.

- Pratim ga i na portalu, ali moji su roditelji navikli na tiskano izdanje. S time se složio i otac Šime koji je naglasio da ne preskače niti jedan broj uglavnom zbog regionalnih vijesti koje ne može pročitati nigdje drugdje.

- Sjećam se da sam kao desetogodišnji dječak osvojio kalkulator, što je onda bila vrlo zanimljiva nagrada, a godinama kasnije majicu, uključio se u razgovor i brat Mladen, a ovakvoj se nagradi nitko u obitelji nije nadao. S obzirom da je vaše izvlačenje na pulskoj Bunarini 12. prošlog mjeseca završilo u kasnim večernjim satima, tek sam sutradan na naslovnici pročitao ime dobitnice i zaključio da se još netko u Umagu zove kao moja sestra. Nije mi palo na pamet da je to naša Mirjana!

Naša čitateljica, trgovkinja po struci, novom će fiestom uglavnom odlaziti na posao u jedan od trgovačkih lanaca gdje je s nestrpljenjem očekuju kolegice i kolege kako bi zajedno proslavili ovaj veliki dobitak uz kojega je pulska podružnica Allianz osiguranja pripremila i policu autoodgovornosti,a izračun premije bazira se na individualnom pristupu svakom klijentu.

Mihalea Zubić, voditeljica ključnih kupaca istaknula je da Allianz grupa u Hrvatskoj posluje od 1999. godine i danas drži 16 % tržišnog udjela. Uz svaku ugovorenu policu klijenti ugovaraju i pomoć na cestama te pravnu zaštitu. Jučerašnjom primopredajom automobila uspješno je okončan 120. ciklus nagrađivanja Glasa Istre, a po završetku službenog dijela, svi prisutni rado su razgledali salon Grand Auta, tvrtke koja je generalni zastupnik za Ford, Jaguar, Land Rover, Infiniti, a odnedavno i za Hyundai vozila.

Usluge servisiranja pružaju i za vozila Citroen i Volvo, a imaju i bogatu ponudu rabljenih vozila. Stručno osoblje istaknulo je da je lani i ove godine obnovljena sva fordova gama, a Ford fiesta spada u sam vrh po broju prodanih automobila. Tako je na kraju naša raspoložena dobitnica Mirjana Ražov zahvalila još jednom svima koji su osigurali nagradu i krenula put Umaga uz obećanje da naljepnice nagradne igre Glasa Istre sa crne fieste neće skidati još danima! (Mirjana PERKOVIĆ MELON)


Podijeli: Facebook Twiter