Mirenje romskih obitelji završilo tucnjavom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede pulska je policija jucer uhitila 14 osoba koje su sudjelovale u tucnjavi u Vodnjanu. Medu njima je 10 hrvatskih državljana, tri talijanska državljana i jednog srpskog državljanina u dobi od 19 do 45 godina. Svi hrvatski državljani su sa šireg pulskog podrucja.

Nakon dojave o tucnjavi jucer oko 16 sati u Ulici Portarol u Vodnjanu policija je na mjestu dogadaja zatekla više muškaraca medu kojima su cetvorica bila ozlijedena.



Policija je utvrdila da se tijekom ponedjeljka održalo romsko vijece radi mirenja dviju romskih obitelji. Tucnjava je izbila kada je skupina muškaraca romske nacionalnosti došla do jedne kuce u Ulici Portarol gdje su potom cetiri osobe ozlijedene.

Zbog zadobivenih ozljeda prebacene su na lijecenje u pulsku Opcu bolnicu gdje je utvrdeno da je 50-godišnjak iz Vodnjana teško ozlijeden, a ostaloj trojici težina ozljeda još nije utvrdena. Ostali sudionici okršaja su pobjegli s mjesta dogadaja te je policija krenuloa u potragu za njima i nedugo zatim ih pronašla i uhitila. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter