Mirela Nikolić Pulaprometova milijunta putnica

Alen Petrović i Mirela Nikolić (D. MEMEDOVIĆ)
Alen Petrović i Mirela Nikolić (D. MEMEDOVIĆ)

Jednomjesečnom besplatnom prijevoznom kartom nagradio je  gradski prijevoznik Pulapromet svoju milijuntu putnicu Mirelu Nikolić iz Pule. Putnica je detektirana 17. travnja na liniji  2a, "Kolodvor - Verudela - Šijanska šuma" na stajalištu "Mornarička bolnica".

Kako nam je dobitnica rekla prilikom primopredaje nagrade, koju joj je uručio Alen Petrović, voditelj investicija i financija u Pulaprometu, usluge ovog prijevoznika koristi svakodnevno i korisnica je mjesečne pretplatne karte prve zone.

- Autobusom se vozim svaki dan, na relaciji od Argonautske ulice (stajalište kod Bille) gdje stanujem pa do Verude, gdje odlazim na posao, rekla nam je simpatična odgojiteljica iz vrtića Izvor. Linija mi je zaista pogodna, jer ako i ne uhvatim "jedinicu", odem do grada, pa onda gore, na Verudu.

Prije sam koristila onu kartu na punjenje, a zadnjih godinu i pol koristim mjesečne pretplate. Zaista sam se ugodno iznenadila kad su me nazvali iz Pulaprometa i obavijestili o dobitku, rekla nam je zadovoljno gospođa Nikolić.

Voditelj Petrović rekao nam je ovom prilikom da Pulapromet nastavlja s programom nagrađivanja povjerenja prijevozniku, odnosno trendom praćenja milijuntog putnika. Inače, prema broju prevezenih putnika, najzastupljenija je upravo prva zona, u kojoj je, prema izvještaju za prošlu godinu, zabilježen porast broj putnika.

No, to nije jedino iznenađenje i poklon milijuntoj putnici Pulaprometa. Mirela Nikolić osvojila je još jednu besplatnu mjesečnu pretplatu na Glas Istre.

- Glas Istre čitam redovno, a ako slučajno i ne stignem, onda se obavezno navečer informiram na portalu. Iz ovih novina doznajem sve što me zanima, odnosno o svemu što se događa u našoj sredini. Zaista sam presretna zbog osvojenih nagrada, poručila je zadovoljno Mirela Nikolić. (S. ROJNIĆ SINKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter