Mir nokautirao Cro Copa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mirko Filipovic doživio je još jedan poraz u UFC-u. Bolji od našeg borca bio je Frank Mir, koji ga je nokautirao u posljednjoj minuti trece runde.

Filipovic se dobro se odupirao favoriziranom Amerikancu Franku Miru, no više to jest dulje od trece runde nije išlo. Nažalost, Cro Cop tada je naletio na Mirovo koljeno, doživjevši klasicni nokaut, što mu je osmi poraz u karijeri.

Znamo li da su to bile najkrace Cro Copove pripreme, jer je uletio u borbu na UFC-u 119 u Indianapolisu kao zamjena, jasno je da je ovakav ishod bio i ocekivan. No odlicno se držao protiv 13 kilograma težeg suparnika, koji ga je tijekom cijele borbe pokušavao srušiti na pod, ali mu to naš borac nije dopuštao.

"Moja taktika bila je da ga srušim na pod, gdje nije tako opasan. Pokušavao sam, ali se Mirko dobro borio, dobro se branio. Trebam još uvijek raditi na svom hrvanju", rekao je nakon pobjede americki borac.

Ostalo je pitanje razmišlja li Mirko o povlacenju, jer i sam je najavljivao takvu mogucnost, ili ce još pronaci motiva za nove fizicke pripreme i ulaske u ringove.


Podijeli: Facebook Twiter