Ministry of Sound za Silvestrovo u Splitu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedna od najvecih svjetskih klupskih atrakcija Ministry of Sound nastupit ce na Staru godinu u splitskoj Spaladium Areni, najavljeno je nedavno na predstavljanju novog projekta na dulje staze koji simbolicno starta ulaskom u Novu godinu.

Rijec je o privatnoj inicijativi agencije Pirex promocija koja je s vodstvom atraktivne Spaladium Arene pronašla zajednicki jezik, a direktor Pirexa Josip Culic predstavio je i novi hrvatski klupski brend naslovljen "Set2Split".

- Cilj je da se od Splita napravi atraktivna destinacija vrhunske zabave i produkcije, a vjerujemo da cemo upravo s Ministry of Sound otvoriti vrata necem potpuno novom, istaknuo je Culic.

Ministry of Sound godišnje priredi više od 800 dogadaja elektronske glazbe diljem svijeta, a bilježi posjet od oko 900 tisuca ljudi. Rijec je o jednom od najkvalitetnijih audio-vizualnih spektakala na svijetu.

Kao najveca zvijezda te novogodišnje fešte elektronske glazbe najavljen je Antoine Clamaran, jedan od najtraženijih francuskih DJ-a, tekstopisac i producent koji je osvojio pozornice diljem svijeta, potpisao više stotina produkcija i remikseva, suradivao s pjevacima kao što su Ricky Martin, Gloria Estefan i Jean-Michele Jarre koristeci filtriranje funky house i elektro dionica.

Premijerno u Hrvatskoj, u Splitu ce promovirati nedavno objavljeni studijski album "Spotlight" s kojeg su sva naslova, "Gold" i "Reach for the Stars", vec postali veliki klupski hitovi.

Organizatori spektakla u Spaladium Areni najavljuju cijeli niz iznenadenja, a zasad se zna da ce karte biti u prodaji putem Eventima. Spaladium Arena može primiti oko 8.000 tisuca posjetitelja.


Podijeli: Facebook Twiter