Ministar Ranko Ostojic operiran na Rebru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojic primljen je u KBC Zagreb radi manjeg operativnog zahvata tijekom kojeg mu je odstranjen apsces u podrucju glutealne regije, izvijestio je jutros Vladin Ured za odnose s javnošcu.

Zahvat je protekao uredno i bez komplikacija. Radi postoperativne antibiotske terapije, ministar ce sljedecih sedam dana provesti na bolnickom lijecenju, navodi se na kraju priopcenja.

I sam ministar Ranko Ostojic objavio je jutros na Facebooku da je sinoc je operiran u bolnici Rebro i da je sve prošlo dobro pa se brzo vraca nazad. Naveo je da je sam kriv jer je zbog obaveza odlagao odlazak lijecniku.

"Ovako sam napravio puno gore pa me nema do iduceg cetvrtka", kazao je ministar, koji je, uz ostalo, napisao i da mu je najviše žao što u subotu nece moci ici na Plitvice, gdje se obilježava 21. obljetnice akcije "Plitvice" i pogibije hrvatskog redarstvenika Josipa Jovica.

"Brzo sam nazad....a mojim omiljenim novinarima doci ce službeno Vladino priopcenje pa molim da tocno prepišu da ne nadu nešto rasisticko...", porucio je Ostojic kojem operativni zahvat ocito nije utjecao na smisao za humor.(Hina, A. R. K./NL)


Podijeli: Facebook Twiter