Minimalizam je pravo rješenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Samo osnovno. Cisti minimalizam. Jednostavnost. Tako bi se mogla zajednickim nazivnikom okarakterizirati jedna od modnih tendencija za aktualnu sezonu.

Cisti krojevi i osnovne boje su samo na prvi pogled jednostavni jer takva odjeca može biti itekako glamurozna. Jednostavnost i elegancija mogu biti sinonimi. Kvaliteta materijala je ovdje od presudne važnosti. A modernim su tehnologijama tkanine tako obradene da je i gužvanje svedeno na minimum.

Biti u jednoj boji od glave do pete ujedno znaci i da ujutro necemo trebati razbijati glavu kako spojiti razne boje i uzorke. Uostalom, ima toliko žena koje nose samo crno (a medu njima su i neke modne urednice), i to zbog komocije. A u gomili modnog svašteraja kojim nas gotovo svakodnevno bombardiraju, teško je pohvatati konce. Da vas zbog mode ne boli glava - tipujte na minimalizam.

Bez kaputa u ove hladne dane ne možemo. A buduci da se ne kupuje svake godine, treba nam ne samo dugo trajati nego i usprkos modnim promjenama ostati moderan. Zato ce nas kaput jednostavnog kroja i kvalitetnog materijala, ali i neupadljive boje dugo i dobro služiti. Može biti na preklop s visokim ovratnikom, s dužim reverima i dvostrukog kopcanja, s malom ruskom kragnom i jednostrukog kopcanja ili bez ovratnika i skrivenog kopcanja.

Jakne sa suknjama ili zbog zime ženama omiljenijim hlacama su gotovo neizostavan komad u svakoj garderobi. A s ta dva komada možemo raditi brojne kombinacije. To u doba recesije dobiva itekako na znacenju. Tome bih dodala da je bolje kupiti jedan kvalitetan komad odjece od vune ili kašmira, nego hrpu bofl robe koju cete nositi jednom i - nikada više.


Podijeli: Facebook Twiter