Mini ulica: Rudar u finalu svladao Uljanik

Ekipa Rudara
Ekipa Rudara

Labinski Rudar pobjednik je sedmog izdanja "Mini ulice 2013 - Splitska banka", malonogometnog turnira na kojem su nastupili dječaci rođeni 2003. godine i mlađi, članovi klubova s područja Istarske županije.

Na turniru na kojem im je dosad najveći uspjeh bio četvrtfinale 2009. godine, mladi "rudari" ove su godine bili suvereni i u konkurenciji 24 ekipe otišli do kraja s pet pobjeda i uz ukupnu gol-razliku 18:3. U finalu su im suparnici bili vršnjaci Uljanika koji su nakon dva uzastopna ispadanja u polufinalu ovoga puta napravili korak dalje, ali su u zadnjem susretu ipak morali priznati primat Labinjanima.

Iz redova Rudara stigao je i najbolji igrač turnira Paolo Juričić, najboljim čuvarem mreže proglašen je "uljanikovac" Luka Katarin, dok je s devet postignutih golova priznanje za prvog topnika "Mini ulice" izborio Noel Bilić, član prve ekipe Istre 1961.

Treće mjesto pripalo je Istri 1961 I koja je svladala porečki Jadran s 2:0.

Rezultati, polufinale: Rudar - Istra 1961 I 2:1, Jadran Poreč - Uljanik I 0:1; za 3. mjesto: Istra 1961 I - Jadran Poreč 2:0; finale: Rudar - Uljanik I 2:0. (I. CEROVAC, snimio M. ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter