Mini suknje za ovo proljece

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S toplim danima proljeca trendseterice odbacuju svoje traperice i tople hulahopke i veliku pažnju usmjeruju na zavodljive suknje iz kojih se ne skidaju sve do kasne jeseni.

Što se nosi ove sezone kad su u pitanju mini suknje? Nema nekih pretjeranih novosti kad su modeli u pitanju jer i dalje dominiraju ili ultra uske suknje ili lepršavi modeli s volanima.

Novost su svakako boje koje ove sezone ne možemo zaobici! Divne nijanse zelene, žute, narancaste, ružicaste, plave i ljubicaste savršeno ce se uklopiti u stil trendseterica koje žele za proljece/ljeto nabaviti neki komad u boji, no ne žele pretjerivati sa šarenim kombinacijama.

Suknje u ovim bojama odlicno ce izgledati kombinirane sa bijelim, bež, puderastim, sivim i crnim bojama pa svim damama koje su klasicarke predlažemo da investiraju u veselu proljetnu suknju i njime razbiju zagasitu kombinaciju.

Kad su u pitanju uzorci tu i dalje dominiraju prugice i floralni uzorak, no bez njih više ni ne možemo zamisliti toplu sezonu pa nas veseli što su ih high street brendovi uvrstili u svoje kolekcije i ove godine.


Podijeli: Facebook Twiter