Mini-pripreme "zeleno-žutih" u Štinjanu

Dejan Radonjić ponovno je u pogonu (M. ANGELINI/arhiva)
Dejan Radonjić ponovno je u pogonu (M. ANGELINI/arhiva)

Nogometaši Istre 1961 otišli su u "egzil". Zbog potreba kvalifikacijskih susreta U-21 reprezentacija za EP što se danas i u utorak igraju na "Drosini", trener Pamić je svoje igrače odveo na treninge u Štinjan.

Tamo "zeleno-žuti" treniraju dva puta dnevno ne bi li spremni dočekali završnicu jesenske polusezone, u kojoj im predstoje četiri ligaška susreta, protiv Dinama i Splita na "Drosini" te Zadra i Rijeke u gostima, ali i dva ogleda četvrtfinala Kupa protiv Zadra.

- Dobra je vijest da se polako kompletiramo, jer su se treninzima vratili Radonjić i Havojić, a očekujem da nam se danas priključi i Batarelo. Križman ide kod Peharca koji mu je i prošli put pomogao kad je imao problema s vratom, tako da se nadam da će i on ući u trening do susreta s Dinamom, rekao je Igor Pamić.

Trener Puljana na posljednjim treninzima ima i četvoricu igrača na probi, Markića, Kransa, Rashidija i Ekholma.

- Njih će četvorica ostati s nama do subote nakon čega ću reći svoje mišljenje o njima. U subotu ćemo odigrati međusobni susret, vjerojatno u Štinjanu i to će nam biti jedina utakmica tijekom ove stanke, veli Pamić. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter