Milinovic: Nisam uzeo 200 tisuca kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Potpredsjednik Vlade Darko Milinovic opovrgnuo je medijske napise da je iz tzv. crnih fondova HDZ-a primio 200 tisuca kuna, a nije odbacio mogucnost da su ti napisi poruka iz HDZ-a nakon što je najavio svoju kandidaturu na stranackim izborima.

Milinovic je ponovio da je legalno primio u stranci samo 70 tisuca kuna, i to za obnovu crkve u Bilaju, te dodao da za ostali iznos, iznad 70 tisuca kuna, ne zna o cemu se radi, da sve to mora biti potkrepljeno racunima te da nema potrebe za grafološkim testiranjem njegovog potpisa.

- Za sve novce koje sam podigao moraju postojati i dokazi jer ništa nije završilo u Milinovicevu džepu, kazao je Milinovic u utorak novinarima nakon dodjele novih vozila hitne medicinske pomoci u Zagrebu.

Odgovarajuci na novinarsko pitanje rekao je da je moguce da su napisi poruka iz HDZ-a nakon izjava Vladimira Šeksa da ce se na tim izborima moci kandidirati Jadranka Kosor za ponovnu predsjednicu, a on za potpredsjednika stranke.

- Ne želim vjerovati u teorije zavjere, ali ako je to tako, necu se ustrašiti. Ja cu biti jedan od onih koji ce se boriti za demokratizaciju HDZ-a, naglasio je.

Takoder smatra da bi, ako se kandidira, primjerice, za zamjenika potpredsjednika stranke kao protukandidat Šeksu, trebalo biti za tu poziciju još dva do tri protukandidata.


Podijeli: Facebook Twiter