Milinović: Motiva nam neće nedostajati

Stipe Vrdoljak predvodit  će napad Novigrađana (M. MIJOŠEK)
Stipe Vrdoljak predvodit će napad Novigrađana (M. MIJOŠEK)

U Kupu je sve moguće! Da je zbilja tako uvjereni su u Novigradu pred današnju utakmicu šesnaestine finala Kupa Hrvatske. U 14 sati u Novigrad dolazi prvi osvajač Hrvatskog kupa, dojučerašnji član Prve HNL, Inter iz Zaprešića. Doduše, bilo je to prije dvadeset i jednu godinu kad su za tadašnji Inker igrali Ivan Cvjetković i budući "vatreni" Zvonimir Soldo i Krunoslav Jurčić. Tada su u dvije
utakmice bili bolji od favoriziranog Dinama koji je onda nosio ime HAŠK Građanski. Bez obzira što je sad drugoligaš, Inter je i danas favorit. Ipak je to momčad koja je godinama igrala prvu ligu, a sad čini sve ne bi li se vratila u društvo najboljih.
Mehmedagić upitan
Novigrađani zasigurno respektiraju, za njihove pojmove, renomiranog protivnika, ali ne vjerujemo da će biti toliko impresionirani da neće dati sve od sebe ne bi li prošli u sljedeće kolo. Malo ih je iz ravnoteže izbacila činjenica da su protekle subote u prvenstvenom dvoboju u Crikvenici ostali bez dva napadača, robusnog vođe navale Sandra Ugrine i mladog Emanuela Valente. Naime, oba su isključena nakon drugog žutog kartona. Zanimljivo je da su isključeni u pretposljednjoj i posljednjoj minuti utakmice. Za utjehu je da su Novigrađani na mjestima napadača dobro ekipirani, pa će uz Vrdoljaka zasigurno zaigrati Devović. Još uvijek je pod upitnikom nastup iskusnog veznjaka Mehmedagića kojeg muči mišić, a koji je u svojoj karijeri odigrao više od sto utakmica ovog ranga. Njegov bi nastup uvelike pomogao treneru Damiru Milinoviću pri sastavljanju momčadi za današnju utakmicu. (G. JUGOVAC)

OPŠIRNIJE U DANAŠNJEM TISKANOM IZDANJU
 


Podijeli: Facebook Twiter