Milijunto noćenje u Grupi Jadranka deset dana ranije nego lani

(D.ŠTIFANIĆ)
(D.ŠTIFANIĆ)

Grupa Jadranka u četvrtak je ostvarila milijunto noćenje, deset dana ranije nego lani, što potvrđuje odlične turističke rezultate uzme li se u obzir da sezona još traje i gosti i dalje stižu na Lošinj i Cres. Iz Jadranke napominju da taj rezultat ne iznenađuje s obzirom da kompanija kontinuirano ulaže u unapređenje cjelokupne premium ponude s pet zvjezdica u uvali Čikat, prvenstveno hotela Bellevue, boutique hotela Alhambra te vile Hortensie, ali i ponude na razini visoke četiri zvjezdice u hotelima Punta, Vespera i Aurora.

Tome treba dodati i kampove Baldarin, Slatina, Bijar te kamp Čikat u kojem se nalazi i prvi aquapark na otocima, što mu je donijelo visoke četiri zvjezdice.

- Hrvatski turizam napokon postiže rezultate kakve zaslužuje, stoga je svima u Grupi Jadranka iznimno drago biti dio uspješnog turističkog koncepta. Ostvarenje milijuntog noćenja u ranijem terminu dodatno je priznanje našem predanom radu i neprekidnom trudu da svojim gostima pružimo najbolje i učinimo njihov boravak na Lošinju što ugodnijim, a ljetovanje nezaboravnim, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Posebnu pažnju Grupa posvećuje prilagođavanju svoje ponude zahtjevima tržišta i segmentaciji gostiju, a sjajan rezultat takve učinkovite prilagodbe kompleksnim trendovima očituje se i u sve ranijem ostvarenju milijuntog noćenja.

Pored toga što idu u korak sa svjetskim trendovima, hoteli i vile grupacije Lošinj Hotels&Villas uvode i vlastite. Jedan od njih je i suradnja sa 70-ak obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava diljem Hrvatske čije su izvorne namirnice implementirane u ponudu, a njihova dostupnost presudan faktor u kreiranju dnevnih menija.

U posljednjih pet godina Grupa Jadranka uložila je u razvoj više od 100 milijuna eura, što je već sad rezultiralo većom prepoznatljivošću lošinjske turističke ponude. U iduće tri do četiri godine planiraju se daljnje investicije koje obuhvaćaju projekte proširenja Zračne luke Mali Lošinj te izgradnju eco golf resorta Matalda, čime ova kompanija kani produljiti turističku sezonu. (M. V. I.)


Podijeli: Facebook Twiter