Miličević napustio Istru 1961

Miličević
Miličević

Ivan Miličević nije više član pulskog prvoligaša. Krilni napadač koji je ljetos stigao u pulske redove nakon igranja u SAD-u (San Antonio Scorpions) jučer je na vlastiti zahtjev raskinuo ugovor s pulskim prvoligašem.

Protekle polusezone ovaj je 25-godišnji Osječanin odigrao ukupno 519 minuta igrajući uglavnom na poziciji desnog krila a budući da se niti u ovim pripremama nije nametnuo treneru Pamiću za ozbiljniju ulogu, u klubu su mu izašli u susret i pristali na raskid ugovora.

Zamjena ulaznica za Dinamo

Iz pulskog nogometnog prvoligaša pozivaju sve gledatelje koji posjeduju ulaznicu za odgođenu utakmicu 17. kola Prve lige između Istre 1961 i Dinama, da istu zamjene na blagajni stadiona koja se nalazi iza sjeverne tribine gradskog stadiona "Aldo Drosina" i to od ponedjeljka do srijede u vremenu od 13 do 16 sati. Odgođena utakmica na rasporedu je u četvrtak s početkom u 17 sati.

Svi ostali koji žele kupiti ulaznice za ogled Puljana i "modrih" moći će to napraviti na blagajni od ponedjeljka do srijede u vremenu od 13 do 16 sati, te u četvrtak od 10 do 12 i od 14 sati. Cijene ulaznica su 70 kuna za zapad, 50 istok, 40 jug i 20 sjever. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter