Miličević: Dat ću sve od sebe da zabijem Osijeku

Sve bolja suradnja u napadu - Ivan Miličević i Sandi Križman (D. KRAJAČ/CROPIX)
Sve bolja suradnja u napadu - Ivan Miličević i Sandi Križman (D. KRAJAČ/CROPIX)

Oluja nezadovoljstva proizišla nakon slabe prezentacije u Koprivnici, osvojenom bodu usprkos, polako je splasnula. Nakon što je izvršni direktor pulskog kluba Neven Šprajcer još jednom ponovio, odnosno potvrdio ambicije kluba za ovu sezonu rekavši da je glavni cilj ostanak u Ligi 10 i neminovna prodaja ponekog igrača na koncu sezone, trener Igor Pamić sa svojim je pomoćnicima jučer poveo igrače u dvostruki trening.

Ujutro su "zeleno-žuti" kombinirali rad u teretani s trčanjem i masažama kod fizioterapeuta Marjanovića i Rnjaka, dok su popodne odradili taktički trening u Štinjanu. Posebno su umorni bili igrači koji su u ponedjeljak odigrali i prijateljski ogled s Pomorcem u Kostreni, a jedan od tih bio je i Osječanin Ivan Miličević, koji je postigao jedan od golova za 3:1 pobjedu Puljana.

S obzirom na to da će Puljani idući ispit imati upravo u osječkom Gradskom vrtu u nedjelju navečer, Miličević je svakako igrač koji najbolje poznaje situaciju u redovima budućeg suparnika.

- U Puli sam se dobro snašao, dečki su mi malo pomogli u početku i olakšali prilagodbu. Tu sam malo više od mjesec dana i zasad je sve u redu. Šteta što nam nisu malo bolji rezultati, onakvi kakve smo svi priželjkivali, ali vjerujem da će uskoro biti bolje, rekao je Miličević.

- Pet godina sam profesionalno igrao za Osijek, a punih sam 19 godina ukupno bio član Osijeka. Prošao sam i cijelu omladinsku školu Osijeka. U klub sam došao sa šest godina i uvijek sam igrao kao napadač, veli Miličević.

Od napadača se uvijek prvenstveno traže golovi. Miličević zasad još nije pogodio suparničku mrežu u prvenstvu i zato je otvoreno rekao da nije zadovoljan dosadašnjim nastupima.

- Ne, nisam zadovoljan svojim igrama ovdje u Puli. Normalno je da je obrana uvijek broj jedan i da potom iz dobre obrane proizlazi i dobra igra u napadu. Međutim, morao sam bolje odigrati, iako nisam, pogotovo u Koprivnici, imao puno lopti. Nadam se da će i moje igre biti bolje kad budem više imao loptu u posjedu. No, u Koprivnici nismo bili pravi, osim par igrača, njih dvojice, trojice.

Mi ostali bili smo kao izgubljeni. Ne znam razlog. Umor ne može biti isprika, iako smo igrali tek par dana nakon susreta s Lokomotivom. Nadam se da će već u nedjelju biti puno bolje, a ja ću, naravno, dati sve od sebe da postignem pogodak. Imat ću motiv više da se dokažem protiv matičnog kluba. Želim u tom susretu i za pulski klub i za sebe napraviti više. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter