Milić: Uvjeren sam da možemo dobiti Dinamo

Hrvoje Milić optimističan (M. ANGELINI)
Hrvoje Milić optimističan (M. ANGELINI)

Lijevi bočni Istre 1961 Hrvoje Milić bit će i sutra protiv Dinama jedna od glavnih karika u pulskom lancu kojim "zeleno-žuti" namjeravaju slomiti otpor gotovo nedodirljivog Dinama.

- Bio mi je protiv Hajduka ukupno drugi gol za Istru 1961, prvi sam lani na "Drosini" postigao Varaždinu. Nisam slavio jer sam bio igrač Hajduka i taj mi klub puno znači. Navijam za njega, a bio sam s navijačima i na nekim utakmicama i zbog svega toga, poštovanja prema tom klubu, nisam htio proslaviti gol. Naravno da će sutra situacija biti sasvim drugačija. Ukoliko postignem gol "modrima", proslavit ću dvostruko, i za onaj na Poljudu - uz smijeh je rekao Milić.

Iz svake riječi Hrvoja Milića izvire optimizam. Očito su se "zeleno-žuti" nakon pobjede nad Hajdukom napunili samopouzdanjem.

- Uvjeren sam da mi možemo pobijediti Dinamo. Ove im sezone još nismo otrgnuli niti bod, bilo je 1:0 za njih u Puli i 3:1 na Maksimiru, ali sam uvjeren da ćemo sad mi slaviti. Oni nisu u formi i mislim da će zbog nešto slabijih rezultata sad opreznije zaigrati protiv nas. Neće imati dominaciju na sredini terena. Ma, treba samo slijediti recept Osječana koji jedini imaju pozitivan score s njima. (R. CAR)

Utakmica visokog rizika

Subotnji nogometni dvoboj na Gradskom stadionu Aldo Drosina između Istre 1961 i zagrebačkog Dinama Pulu će ponovno staviti pod nadzor jakih snaga sigurnosti.

Dolazak u Pulu najbolje hrvatske momčadi znači utakmicu visokog rizika zbog dolaska gostujućih navijača. S obzirom na to da se očekuje veći broj posjetitelja te dolazak navijačkih skupina oba kluba, policija će poduzeti niz zakonskih mjera i radnji da bi ova utakmica protekla u najboljem redu sa sigurnosnog aspekta.

Na "Drosini" bi se moglo okupiti 500-tinjak navijača Dinama, dok se očekuje ukupno oko pet, šest tisuća gledatelja, iako je pulski prvoligaš iznova, kao i protiv Rijeke, zadržao višu cijenu ulaznica od uobičajene (zapad 80, istok 60, jug 40, sjever 10 kuna).

U gradu će biti više policijskih službenika, a bit će i pojačane kontrole na ulazu u grad, tim više što je zbog radova na kružnom toku u Šijani na snazi preregulacija prometa. Ne bi li se izbjeglo lutanje gostujućih navijača, policija će ih otpratiti do stadiona.

Između 16 i 21 sat za sva će vozila biti zatvorena Ulica Marsovog polja od raskrižja s Cestom prekomorskih brigada (obilaznica) do parkirališta kod Croatia osiguranja.

Na stadion se ne smiju unositi alkoholna pića i pirotehnika, ali ni kišobrani. Gledateljima se preporučuje da dođu ranije, ne bi li se izbjegle gužve. (G. ROJNIĆ)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter