Miletić: U Bruxellesu trebamo čuti Ninov glas


Izborna kampanja za Europski parlament često zna biti u drugom planu, no u Istri je situacija drugačija. U Istri se osjeća velika želja da uspijemo na izborima i da naša stranka dobije prvog europarlamentarca, izjavio je kandidat IDS-a na izborima za Europski parlament Ivan Jakovčić na druženju na Valkanama, u Puli, s članovima IDS-a cijele Puljštine.

- Očekujem da ćemo imati bolji rezultat od desne koalicije, jer pobjeda jedne ili druge strane bit će izražena u malim brojkama te očekujem da ćemo mi za koji glas biti bolji. To će biti još jedan izborni uspjeh naše stranke. Uživam široku podršku građana koji žive vrijednosti Istre te onih koji su prepoznali ono što je u Istri do sada učinjeno. Građani prepoznaju da je Istra odličan primjer u mnogim područjima poput kulture, poljoprivrede, turizma te na području zaštite okoliša, zaključio je Jakovčić.

Predsjednik IDS-a Boris Miletić izjavio je kako su ovi europski izbori velika i povijesna šansa za Istru da dobije svog predstavnika u Bruxellesu i Strasbourgu.

- Vjerujem da Nino Jakovčić zna, želi i može kvalitetno zastupati interese ovoga kraja ali i cijele Hrvatske. Od neprocjenjive je važnosti imati predstavnika tamo gdje se jako bitne stvari odlučuju, posebice kad je gospodarska situacija u zemlji teška. Nino je čovjek koji svima nama može pomoći, a njegov glas želimo i trebamo čuti u Bruxellesu, zaključio je Miletić. Na druženju članova IDS-a Puljštine prisustvovao je ministar turizma Darko Lorencin, predsjednici i predstavnici gradskih i općinskih podružnica IDS-a Puljštine te više od 300 članova s područja Puljštine. (C. B. G.)


Podijeli: Facebook Twiter