Miletić službeno kandidat za predsjednika IDS-a

Boris Miletić (M. MIJOŠEK)
Boris Miletić (M. MIJOŠEK)

Boris Miletić službeno je postao kandidatom pulske podružnice IDS-a za predsjednika IDS-a. Odlučeno je to jednoglasno na izvještajno-izbornoj skupštini na kojoj je Miletić izjavio da je Istra premala da bi se dijelila i da je to ono što IDS kao stranka pokušava cijelo vrijeme prenijeti.

- U Istri moramo čuvati naše zajedništvo i međusobno surađivati jer samo na taj način Istra ide naprijed, a kao što vidimo, ide naprijed brže od ostalih hrvatskih regija. Istra je prioritet IDS-u, nama je Istra sve. A danas je IDS Istri potrebniji nego ikada prije jer je naša dužnost i obveza da se izborimo za samostalnost Istre kao regije. Upravo zbog toga, Skupština Istarske županije jednoglasno je usvojila Deklaraciju o regionalnom razvoju i jedinstvenosti Istre, bez obzira na stranačku pripadnost županijskih vijećnika, rekao je Miletić.

Na Skupštini je za predsjednika pulske podružnice IDS-a jednoglasno potvrđen dosadašnji predsjednik Valter Boljunčić, za potpredsjednika je izabran Ardemio Zimolo, a za tajnika je potvrđen Edi Gobo.

Za potpredsjednicu Zajednice podružnica Puljštine jednoglasno je potvrđena Elena Gattoni Stepanov, za tajnika Armin Grabar a za člana Donald De Gravisi. Skupština je jednoglasno potvrdila i kandidaturu glavnog tajnika IDS-a Tedija Chiavalona za člana Predsjedništva IDS-a i kandidaturu Ivana Beletić-Tatića za člana Garantnog odbora IDS-a. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter