Miletić: Licul se mogao ranije očitovati

Boris Miletić (M. MIJOŠEK)
Boris Miletić (M. MIJOŠEK)

Zahtjev za novom interpelacijom, koju je Licul podnio, te pozivanje na odgovornost, odnosno, otkaz gradonačelniku, Miletić je komentirao da su takve izjave očekivane s obzirom da se bliže lokalni izbori.

- Bliže se lokalni izbori. Ovakve stvari su očekivane, siguran sam da će ih biti još. Gospodin Licul je četiri godine imao prilike predlagati nove projekte i razgovarati o čemu god je htio, a sjetio se baš sad, tri mjeseca prije izbora.

Također, gradonačelnik dva puta godišnje podnosi izvješće o radu gradskome vijeću, te se je Licul, kao gradski vijećnik, do sada već šest puta mogao očitovati, ali nije.

Građani će za tri mjeseca imati prilike sami raspraviti i odlučiti o radu i kvaliteti svih kandidata i programa koji se nude, komentirao je gradonačelnik Boris Miletić napade Ladonjinog predizbornog kandidata.

- Nadam se, zbog kvalitete te rasprave, da će kandidati izaći s konstruktivnim i konkretnim programima za dobrobit građana Pule, a da će malo manje politizirati. Ljudima je toga preko glave, zaključio je Miletić. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter