Milenijske fotografije iz Umaga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska pošta ove je godine odlucila na poseban nacin obilježiti Dan Hrvatske pošte, koji se slavi 10. listopada. Na nedavno održanim 12. sportskim susretima djelatnika Hrvatske pošte u Umagu više od 600 poštara i poštarica u narancastim majicama i sa žutim balonima u rukama zauzeli su svoja mjesta u obliku poštanskog roga, prepoznatljivog loga Hrvatske pošte i logotipa HPekspresa i uz more u turistickom naselju Katoro pozirali poznatom hrvatskom fotografu Šimi Strikomanu, koji je ondje snimio dvije milenijske fotografije, doznajemo iz odjela za odnosu s javnošcu Hrvatske pošte.



Time je Pošta dobila najvecu mogucu uspomenu na 12. sportske susrete, koji ce gradanima ostati u pamcenju po atraktivnom i simpaticnom natjecanju poštara u brzom hodanju po umaškim ulicama. Te ce fotografije povodom Dana Hrvatske pošte zasigurno uci u poštansku povijest.

«Svim našim vjernim korisnicima, ali i djelatnicima, ovim fotografijama želimo od srca cestitati dan svih poštara», zakljucuje se u priopcenju pristiglom iz Hrvatske pošte.

Spomenimo i to da je prošli mjesec Strikoman, nadaleko poznat upravo po snimanju milenijskih fotografija, jednu takvu snimio u susjednoj Brtonigli, tocnije u vinogradu u Novoj Vasi gdje mu je 300-tinjak osnovaca poziralo u obliku grozda.(T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter