Milanović: Neće biti rekonstrukcije Vlade

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Neće biti rekonstrukcije Vlade, izjavio je novinarima u Dubrovniku premijer Zoran Milanović i dodao kako je situacija vezana za aferu 'Pomoćnik' dodatno učvrstila Vladu.

Napomenuo je kako njegov kabinet dobro funkcionira, te da nema disonantnih tonova.

Novinari su premijera na dubrovačkom Stradunu pitali i hoće li se nastaviti čistke na vrhu.

Nije ovo Sovjetski Savez da bismo govorili o čistkama. Pitanje je besmisleno. Sve sam rekao prije dva dana i kod toga stojim. Vlada je tim, taj tim vodim ja. Idemo dalje raditi, rekao je premijer Milanović.

Sličnog je mišljenja i prva potpredsjednica Vlade ministrica Vesna Pusić, koja je također kazala kako afera 'Pomoćnik' nije narušila odnose unutar vladajuće koalicije.

Odgovarajući na novinarska pitanja, također je rekla da se ne boji Radimira Čačić, odnosno da bi po izlasku iz zatvora mogao osnovati svoju stranku te oduzeti HNS-u dio biračkog tijela.

Premijer Milanović danas je u Dubrovnik, u povodu Feste svetoga Vlaha nazočio svečanoj sjednici dubrovačkoga Gradskog vijeća, zajedno s prvom potpredsjednicom Vlade i ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić, ministricom kulture Andreom Zlatar Violić, ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem, izaslanikom predsjednika Hrvatskog sabora, potpredsjednikom Nenadom Stazićem, te izaslanikom hrvatskog predsjednika Sinišom Tatalovićem. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter