Mijenja se parket u Domu sportova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prilikom nedavnih poplava znacajna oštecenja doživio je i Dom sportova Mate Parlov u koji je voda iz više smjerova nadirala u prizemlje. Najvecu štetu prouzrocila je u malim dvoranama za stolni tenis i boks, ali ni velika dvorana nije prošla neošteceno. Voda je prodrla ispod parketa dvorana i na nekim dijelovima trebalo je skinuti parket kako bi je pumpe izbacile. Prava visina štete još uvijek nije poznata jer sanacija nije do kraja realizirana.

- Voda je prodrla u cijelo prizemlje, sve je bilo pod vodom i srecom pa je Dom sportova osiguran od takvih nepogoda pa smo prijavili štetu. Uništena vrijednost znat ce se tek nakon što se promijeni dio oštecenog parketa u dvoranama Doma sportova. Negdje smo vec morali otkloniti parket kako bi strojevi pokušali isušiti vodu koja se zavukla ispod, ali izgledno je da cemo u svim dvoranama mijenjati ošteceni dio sve do "zdravog" parketa, kaže Mario Peruško, ravnatelj Javne ustanove Pula sport.

Do opsežnih radova doci ce nakon završetka ligaških natjecanja pulskih sportaša, odnosno, pretpostavlja se pocetkom prosinca kada ce se parket velike dvorane, u koju ce preseliti i stolnotenisaci, biti saniran.


Podijeli: Facebook Twiter