Mighty Zazuum snimili spot za "Regular Houdini"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon više od godine dana aktivnog koncertiranja pulski Mighty Zazuum konacno je snimio i prvi spot, i to za pjesmu "Regular Houdini". Predstavljajuci ga u Mimozi pjevac benda Vedran Župaric Hamo kazao je da poruka spota glasi: "trebaš si priznati da si magarac i uživati u životu"

Unatoc prilicno jasnim scenama koje govore baš o tome, tu poruku nije lako razumjeti u prvom gledanju, no spot je dovoljno zanimljiv da vas natjera da ga pogledate još koji put. Jednostavan, a opet cudan i intrigantan u underground smislu. Naime, prica se vrti oko glavnog lika (glumi ga Nuco) kojemu nakon što popije cudni napitak narastu magarece uši.



Cinjenica da se pretvorio u magarca protagonista spota ne obeshrabruje nego u tome pocne uživati. Autori ovog uratka, koji je napravljen potpuno besplatno te im je prvi, su Vedran Vinko i Ivo Lipanovic, snimatelji, te Vedran Silic, montažer, a okupljeni su pod zajednickim nazivom MMArt. Kako rekoše, prakticki nijednu scenu nisu snimali dva puta.
Naslov pjesme odnosi se na americki izraz koji kaže da obican covjek danas mora biti pravi madionicar da bi preživio, a u refrenu pjevaju: "Moj kvadrat evoluira u razlicite oblike".

- Dobro je zajebavati se, biti magarac, boriti se s dobrom energijom protiv loše, ne biti u nametnutim okvirima. Treba biti magarac i mijenjati svijet pozitivom, ne ljutnjom, mada i ona zna ponekad biti dobra, objasnio nam je Hamo dodatno se za usporedbu posluživši se likom magarca iz crtane serije "Vitezovi Orijenta" koji je bio miran i trpio dok ga netko ne bi povukao za rep. Bend za sada ima objavljen EP koji se besplatno može skinuti s neta, no za nekoliko mjeseci ocekuju da ce snimiti i album.


Podijeli: Facebook Twiter