Microsoft WinDays od danas u Umagu

S prošlogodišnjih WinDaysa (J. PREKALJ/arhiva)
S prošlogodišnjih WinDaysa (J. PREKALJ/arhiva)

Četrnaesti Microsoft WinDays, najveća i najutjecajnija hrvatska poslovno-tehnološka konferencija, u Umagu će od danas do 10. travnja okupiti oko 1.500 sudionika - ICT stručnjaka, poduzetnika, znanstvenika i gospodarstvenika iz Hrvatske i inozemstva. Konferencija će se po drugi put održati u turističkom naselju Katoro, u hotelima Sol Garden istra i Melia Coral.

Tematski je podijeljena u dva dijela pa prva tri dana WinDays14 Technologyja donose pregled novih proizvoda, usluga i rješenja iz korisničke perspektive. Među temama o kojima će biti riječ jest olakšavanje poslovanja uz pomoć novih ICT rješenja te kako tehnologija služi čovjeku i kako mu može olakšati život.

Sudionici će imati prigodu i naučiti sve o ključnim Microsoftovim proizvodima.

U srijedu i četvrtak, u dijelu WinDays14 Business, ugledni poduzetnici, menadžeri i stručnjaci raspravljat će o preduvjetima za poslovni uspjeh i rast iz nove, europske perspektive. Biti će riječi o pametnom, održivom i uključivom rastu te razvitku potaknutom inovacijama, obrazovanjem, razvojem digitalnog društva, brigom o energetici, mobilnosti i konkurentnosti, kao i o programima poticanja zapošljavanja.

Među stručnjacima predavačima su Paula Januszkiewicz i Marko Minasi te, po prvi put, Mary Adams i Siemon Smid, koji će na konferenciji održati i radionicu naslovljenu "Alati za izgradnju inovativne tvrtke". (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter