Mick Jagger na pogrebu L'Wren Scott

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mick Jagger bio je okružen svojim bližnjima u utorak u Los Angelesu na pogrebu njegove dugogodišnje partnerice, dizajnerice L'Wren Scott koja je počinila samoubojstvo prošlog tjedna.

Ceremonija zatvorena za javnost održana je pod visokim mjerama sigurnosti na groblju Hollywood Forever gdje između ostalih počivaju glumci Jayne Mansfield i Douglas Fairbanks.

Mick Jagger, koji se pridružio svojim kćerima prošlog tjedna u Los Angelesu nakon otkazivanja turneje Rolling Stonesa po Australiji i Novom Zelandu, došao je na groblje, zatvoreno za javnost cijeli dan, u automobilu zamračenih stakala.

"Mala skupina članova obitelji i bliskih prijatelja nazočila je danas sprovodu L'Wren Scott", istaknuo je glasnogovornik pjevača Stonesa.

Na posmrtnoj svečanosti koja je trajala sat vremena, Mick Jagger i brat L'Wren Scott održali su govor, dodao je Bernard Doherty u priopćenju.

Prisutni su bili Nicole Kidman, njezin suprug glazbenik Keith Urban te Bryan Adams, između ostalih, izvijestilo je nekoliko američkih medija.

L'Wren Scott (49) ubila se 17. ožujka objesivši se za kvaku vrata svojeg luksuznog apartmana u njujorškoj četvrti Chelsea. Nekadašnja manekenka nije ostavila pismo koje bi objasnilo njezin čin. Živjela je s Jaggerom od 2001. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter