Michelle Korenić nova Miss Istarske županije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istra je sinoć dobila novu kraljicu ljepote, a to je 18-godišnja Michelle Korenić iz Fažane koja je odabrana između 11 kandidatkinja na izboru održanom u lounge baru Aruba u Puli. Prva pratilja je Katia Klobučar iz Umaga, a druga Dorotea Živolić iz Poreča.

Nekoliko izlazaka

Tako je odlučio žiri koji su činili direktorica castinga u Direkciji Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek, direktorica direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić, pročelnik za prostorno uređenje u Gradu Puli Giordano Škuflić, direktor prodaje AutoWilla Igor Somek, magistrica kulture i turizma Slavenka Janko, modna dizajnerica i vlasnica modnog branda Antonella Showroom Antonella Gregorović, modeli Tijara model managementa Arian i Sebastian Alagić, suvlasnica modnog branda Laaredeign i model Thalia model managementa Ana Lea Janžić, poduzetnica Patrizia Milani, umjetnički fotograf i vlasnik galerije Makina u Puli Hassan Abdelghani, novinarka i urednica lifestyle emisije Budi Stylish na TV Istri Ružica Koraca i kao posebna gošća žirija Miss Hrvatske 1996. godine Vanja Rupena.

Od djevojaka natjecale su se još Lea Vidić, Anna Brajković, Nina Matošović, Karina Gortan, Antonela Ivić, Dea Brajković, Magdalena Derežić i Antonija Kocijel, a zadnje tri, uz već spomenute pobjednice, plasirale su se tijekom večeri u superfinale. Dea i Anna Brajković, Vidić, Gortan i Derežić modeli su agencije Tijara Model Management.

Cure su morale proći nekoliko krugova, odnosno nekoliko izlazaka na pozornicu, pred publiku i ocjenjivački sud. Djevojke su u prvom izlazu nosile majice projekta Womenary iz Rijeke o kojem su više govorile njegove osnivačice Tamara Zubak i Ivana Grabar. Ivana Grabar spisateljica iz Rijeke usput je i promovirala svoju knjigu "Život može biti lijep".

Uslijedio je drugi izlaz u proljetnim kombinacijama modnog branda Antonella Showroom. U trećem izlazu djevojke su nosile haljine istarskih modnih dizajnera Anje Moretti, Antonelle Showroom, Ingrid Rojc, Ivane Tomić, Laardesigna i Pletinelle.

Osim što su defilirale dvorištem, superfinalistice su morale odgovoriti i na pitanja poput "Postoji li neko iskustvo u životu koje vas se dojmilo?", "Kako bih predstavljala Istru u finalu izbora za Miss Hrvatske", "Koje kvalitete treba imati predstavnica Istarske županije?" ili "Koji biste povijesni događaj promijenili i zašto?"

Program je vodio pulski glumac sa zagrebačkom adresom Frano Novljan, a ovaj izbor ljepote nastupom je uveličala Majda Šušelj Tara, poznata kao bivša pjevačica grupe Karma koja je uz pratnju gitarista Luke izvela nekoliko dobro poznatih pop pjesama Parnog valjka, Doris Dragović, Severine i grupe S.A.R.S. Zapjevala je preksinoć i Angelica Zacchigna, još uvijek aktualna Miss Hrvatske koja je prije godinu dana na ovom mjestu postala Miss Istre i na koncu predstavljala Lijepu Našu u glavnom gradu SAD-a, a taj je događaj opisala kao životno iskustvo koje je učinilo da odraste.

Angelicina poruka

- Dajte sve od sebe i budite ponosne što ćete predstavljati svoju zemlju, poručila je Zacchigna budućim hrvatskim misicama. Budući da je ona iz Istre, izbor za Miss Hrvatske ove godine će se u održati u Istarskoj županiji krajem rujna.

Kroz ovaj događaj promovirao se i humanitarni projekt "Njegujmo život". Organizaciju izbora potpisuje tvrtka Art Moment, službeni fotograf je Giordano Cellich, make-up je radio IBeauty studio Ive Berišić, frizure salon Santara iz Pule, a za cvijeće je bio zadužen The Bloom Room iz Poreča. (Mladen RADIĆ, snimio Giordano CELLICH)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD PONEDJELJKA


Podijeli: Facebook Twiter