Michel Telo u pulsku Arenu dovodi i Cristiana Ronalda?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskoj Areni 17. kolovoza nastupit će mladi brazilski pjevač Michel Telo, u cijelom svijetu poznat po hitu "Ai se eu te pego", a iz izvora bliskih popularnom brazilskom pjevaču doznali smo da bi s njim u Pulu mogao doći i njegov prijatelj, svjetska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo.

Naime, ovaj portugalski nogometaš Real Madrida je, nakon što je prošle godine zabio gol Malagi, zaplesao na refren upravo ove pjesme te je tako učinio popularnom. Osim Ronalda, pjesmu je popularizirala još jedna zvijezda, Neymar iz brazilskog nogometnog kluba Santos. Naime, i Ronaldo i Neymar poželjeli su da njihovi navijači na ovu pjesmu plešu posebnu koreografiju. Oni nisu jedini.

I drugi nogometaši poput Andrea Santosa ili Sebastiana Letoa, te sportaši poput igrača bejzbola Miguela Montera, zaplesali su ili još uvijek kada igraju koriste ovu pjesmu, tako da se može reći da se radi o pravoj sportskoj himni.

U međuvremenu su Ronaldo i Telo postali prijatelji, štoviše, kada su se upoznali na treningu Real Madrida, pjevač je zahvalio nogometašu što mu je pomogao da postane slavan. "Ronaldo je promijenio moj život i želio bih mu osobno zahvaliti.

Nakon što je zaplesao na utakmici, svi su htjeli doznati o kojoj se pjesmi radi", kazao je tom prilikom Telo, koji je primio dres s brojem 12. Spomenimo i da se "Ai se eu te pego" (u prijevodu "O, da te uhvatim") koja je poznata po refrenu "Nossa, nossa, ai se eu te pego" može čuti na svim radiopostajama u svijetu.

Brazilski pjevač ima i više od milijun pratitelja na Twitteru, a njegovi su spotovi na YouTubeu pogledani više od 400 milijuna puta. Vidjet ćemo hoće li se uz Teloa u Puli ukazati i jedan od najboljih nogometaša današnjice. (M. RADIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter