Michel Teló u Areni pred rasplesanom publikom


"Nosa nossa...", stihovi poznate pjesme mladog pjevača Michela Teloa "Ai Se Eu Te pego" orili su se pulskom Arenom u petak navečer na spektakularnom koncertu. Cijela Arena je plesala popularnu koreografiju a najviše mlađi obožavatelji s roditeljima i rasplesani turisti. 

Mnogo je ljudi koji su bili izvan Arene pokušalo vidjeti poznatu brazilsku zvijezdu koja sada odrađuje koncertnu turneju po Europi.

Telo je koncert otvorio pjesmom "Humile residencia" sa svog novog albuma a nastavio je s "Ei Psiu Bejio Mi Liga" i "Larga De Bombiera". Iako Arena nije bila pretjerano dobro upoznata s pjesmama to nije bila zapreka da energičnim nastupom, svirkom na harmonici i simpatičnim koreografijama Terlo osvoji publiku.

U Areni je obožavateljima otpjevao i svoju novu, zaraznu pjesmu koja je nastala na turneji po Europi – Bara Bara Bere Bere. Publika je bez problema naučila koreografiju i dobro prihvatila pjesmu, a cijela je izvedba snimana za Michelov dokumentarac.

Tek deseta pjesma na redu bila je popularna „Ai Se Eu Te Pego“, a prije izvedbe prikazan je kratki filmić fanova koji pjevaju – djece, obožavateljica, bendova i nogometaša. Tada je koncert dosegnuo svoj vrhunac. Nakon toga atmosfera je malo pala, no Michel je publiku ponovo osvojio izvedbama poznatih svjetskih hitova poput „Americano“, „Someone Like You“ i „Tonight Is Going To Be A Good Night“.

Koncert je završio ponovnom izvedbom najvećeg hita „Ai Se Eu Te Pego“, a za sam je kraj otpjevana „Eu Te Amo En Open Bar“. Iako se šuškalo kako bi koncertu u Areni mogao prisustvovati i jedan od najpoznatijih svjetskih sportaša - Christiano Ronaldo, njega ipak nismo uočili. (Ana Percan, snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter