Michael Buble 6. studenoga u zagrebačkoj Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kanadski pjevač Michael Buble nastupit će 6. studenoga u Areni Zagreb, najavio je danas organizator koncerta tvrtka Outbox.

"Michael Buble na zadovoljstvo svih žena konačno dolazi u Hrvatsku. Izvođač koji svojim glasom puni neke od najpoznatijih i najvećih koncertnih arena, a s vrhova top ljestvica smjenjuje mnoga poznata svjetska glazbena imena, nastupit će 6. studenoga u Areni Zagreb", navodi Outbox.

Na turneju 2014. kreće iz Australije u travnju, a u nekoliko će ga mjeseci ugostiti čak 26 gradova. Turneju prati album "To Be Loved" izdan 2013., kao i svi hitovi iz njegove uspješne karijere.

Buble je odrastao uz djedovu jazz kolekciju, već sa sedamnaest godina pobijedio je na kanadskom natjecanju za mlade talente i time si otvorio vrata u svijet glazbene industrije.

Među njegove uspjehe ulazi i najbrže rasprodanih deset koncerata u svjetski poznatoj londonskoj O2 Areni, čime je postao treći najuspješniji pjevač koji je imao takav niz koncerata nakon Princea i Rogera Watersa.

Album "Christmas" je 2012. godine prodan u više od 2,5 milijuna primjeraka u Americi, a u svijetu u fascinantnih 7 milijuna primjeraka, te je završio na prvom mjestu Billboardove liste top 200 albuma i tamo proveo četiri tjedna.

Michael Buble izjavio je da je iznimno sretan i uzbuđen što se vraća na scenu kako bi pjevao svojim fanovima. "Nisam im pjevao već dugo, u međuvremenu smo se odmorili i sada smo spremni za odličnu zabavu na pozornici", poručio je Buble.

Prodaja ulaznica za taj događaj počinje 19. ožujka na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter