Mi ovu utakmicu moramo pobijediti, nije bitno na koji način

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sutra, s početkom u 18 sati, na "Drosini" će snage odmjeriti Istra 1961 i Inter te tako spustiti zastor na 14. prvenstveno kolo. "Keramičari" su se u bliskoj prošlosti pokazali kao protivnik po mjeri "zeleno-žutih" koje su oni u pet posljednjih međusobnih ogleda triput svladali, uz dvije podjele bodova. Jedini ovosezonski sraz, odigran prije dva i pol mjeseca u Zaprešiću, okončan je remijem i još uvijek je jedina gostujuća utakmica na kojoj Puljani nisu poraženi te jedina u cijelom prvenstvu na kojoj su više od jednog puta zatresli protivničku mrežu.

Kad tome pridodamo da su puleni Darka Raića Sudara u tri posljednja domaća susreta od mogućih devet osvojili sedam bodova, a pritom su ugostili i Dinamo i Rijeku, sve bi to mogle biti naznake realnog optimizma da nije financijske neimaštine u redovima pulskog prvoligaša kojoj se ne nazire kraj. Naime, u trenucima kad mu igrači doslovno preživljavaju jer ne pamte kad im je posljednji put na račune leglo nešto opipljivo, strateg Puljana je svjestan da uz sve moguće analize i pripreme utakmice dok ona ne krene neće znati kakvo će lice pokazati njegovi puleni. Tko nije bio u takvoj situacija tome je teško opisati s čime se svaki dan mora suočiti Raić Sudar, no usprkos svim problemima on sutra želi samo jedno, a to su tri boda.

- Bez obzira na to kako će se cijela ova situacija dalje razvijati, sutrašnja tri boda bi nam jako puno značila. Način na koji ćemo do njih doći nije bitan, no mi ovu utakmicu moramo pobijediti - decidiran je Darko Raić Sudar, trener Istre 1961. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter