MI 2013: Karatašica Bebek bez bronce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatska karatašica Ivana Bebek ostala je bez brončane medalje na Mediteranskim igrama u Mersinu u kategoriji do 61 kg nakon što je u susretu za treće mjesto izgubila od Talijanke Laure Pasque s 2:3.

Talijanka je povela 2:0, Ivana je skupljajući bodove stigla do izjednačenja, ali još jednom je kobno bilo završnih 10 sekundi borbe, u kojima je Pasqua ostvarila pobjednički poen i osvojila brončano odličje.

Sutra u kategoriji do 68 kg nastupa Azra Saleš, a u kategoriji +68 kg Ana-Marija Čelan.

Jelena Kovačević je u 1. kolu pobijedila Tunižanku Ben Othman 1:0, pa zapela u četvrtfinalu kategorije do 55 kg izgubivši od Španjolke Marte Armentia-Cerio 1:3. Jelena je vodila 1:0 do posljednjih deset sekundi borbe, a onda je udarcem u glavu Španjolka preokrenula rezultat i pobijedila. Armentia-Cerio izgubila je polufinalni dvoboj, pa je Kovačević završila natjecanje.

Tunižanin Nader Azzouzi poveo je protiv Danila Domdjonija 3-0, naš je natjecatelj najprije izjednačio, ubrzo i poveo 4-3, ali u završnih 10 sekundi Tunižanin je ostvario tri boda i ukupnim rezultatom 6-4 pobijedio. S obzirom da ni Azzouzi u konačnici nije ušao u finale, Domdjoni nije dobio prigodu u repasažu boriti se za broncu. Sutra u kategoriji do 68 kg nastupa Azra Saleš, a u kategoriji +68 kg Ana-Marija Čelan. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter