Metkovic - Porec 23:23

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sretni, s obzirom na to da su u Metkovicu osvojili svoj prvi bod u pet godina premijerligaške povijesti, ali ne i potpuno zadovoljni jer su iz ruku ispustili gotovo dobivenu utakmicu, vratili su se rukometaši Poreca s uvijek vruceg gostovanja u Metkovicu koje je okoncano rezultatom 23:23 (12:13).

Odlicnom igrom, popraceni raspoloženim vratarom Goranom Carapinom koji je upisao ukupno 20 obrana od cega dva sedmerca, Porecani su gotovo cijeli susret kontrolirali igru i bili u vodstvu, a sredinom drugog poluvremena imali su i najviših pet golova prednosti (20:15) s kojima su oba boda imali u džepu.

Medutim, u završnom kvartalu Metkovic se uspio vratiti i nekako ipak išcupati domaci bod, uz podatak da su u završnih 20-ak minuta igre porecki rukometaši cak devet napada morali završavati pod pritiskom sudacke prijetnje pasivnom igrom.

Imali su, medutim, gosti u završnih 13 sekundi zadnji napad za pobjedu, ali je Ivica Gudic dvije sekunde prije kraja šutirao preko vratiju. U redovima Poreca efikasnošcu se ponovno istakao najbolji strijelac lige Vedran Mataija koji je cak osam od svojih ukupno devet golova postigao u prvom poluvremenu, dok je u drugom dijelu bio pod posebnom prismotrom metkovacke obrane.

Sportska dvorana. Gledatelja 700. Suci: Jurinovic (Zadar) i Mrvica (Biograd). Sedmerci: Metkovic 3 (1), Porec 4 (3). Iskljucenja: Metkovic 8, Porec 6 minuta.

METKOVIC: Granic, Ilic, Kolovrat 2, Sabljic 3, Cužic 7 (1), ?urkovic 2, Majic 1, Sladovljev – Jolic 2, Vidovic 1, I. Sršen 1, Maric, Pušic, Brozovic 1, Deak, D. Sršen, Paponja 3.

POREC: Carapina, Jablan, Gracic, Radošic, Mataija 9 (2), Galijot, Vujic, Prelac, Lovrinovic 3 (1), Turkovic 1, Ivancev 1, Gudic 4, Radakovic, Thoss, Gruicic 4, Sever 1.


Podijeli: Facebook Twiter