Messi i prijatelji uskoro na ekshibicijskoj turneji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Argentinska nogometna zvijezda španjolskog prvoligaša Barcelone Lionel Messi u lipnju će odigrati nekoliko ekshibicijskih utakmica u Kolumbiji, Peruu i u SAD-u zajedno sa svojim sunarodnjakom Sergiom Aguerom i Brazlicem Robinhom. U sklopu te turneje nazvane "Messi i prijatelji", Argentinac će igrati utakmicu u Medellinu u Kolumbiji 29. lipnja, zatim u Limi 2. srpnja i na kraju 4. srpnja, na američki Dan nezavisnosti, u Los Angelesu.

"To će biti utakmica zvijezda 11 na 11 u Medellinu, gdje će dvije suparničke momčadi voditi Messi i Robinho", izjavio je Andrés Barco, predsjednik Live Entretenimientoa, tvrtke koja organizira ovaj spektakl.

Igrači momčadi "Messi i prijatelji" igrat će odjeveni u zelene i bijele dresove, a momčad "Ostatak svijeta" u plave i crvene, dodao je Barco. Treneri dviju momčadi bit će Talijan Fabio Capello i Brazilac Zico.

Utakmicu u Medellinu uz Messija će igrati još i Sergio Aguero (Manchester City), Javier Mascherano (Barcelona), Emiliano Insua (Atletico Madrid), Martin Demichelis (Malaga), Agustin Orion (Boca Juniors), Ricardo Alvarez (Inter Milan) i Pablo Aimar (Benfica).

Robinho (Milan) će u svojoj momčadi imati Kolumbijca Jamesa Rodrigueza (Porto), Talijana Antonia Cassana (Inter Milan), Argentinca Daniela Osvalda (Rome), Francuza Erica Abidala (Barcelona), Slovaka Mareka Hamsika (Napoli) i Španjolca Bojana Krkića (Milan).

Za utakmice koje se igraju u Peruu i SAD-u u momčadima bi se, između ostalih, mogli naći i Kolumbijac Radamel Falcao (Atletico Madrid) i Bjelokošćanin Didier Drogba (Galatasaray). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter