Mercator u Puli i Labinu zatvoren radi inventure

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

U srijedu je pulski Mercator zatvorio svoja vrata što je neugodno iznenadilo kupce koji tu obavljaju svoju redovitu, dnevnu špežu budući da o tome nisu bili obaviješteni. Kako doznajemo sa službene internetske stranice Mercatora pulski hipermarket je zatvoren radi velike inventure koja se mora obaviti zbog preuzimanja ovog prodajnog lanca od strane Agrokora. Zatvoren je market i kiosk dok ostale prodavaonice i poslovni prostori u sklopu centra rade uobičajeno.

Na službenim stanicama kupci se tako obavještavaju da će Mercator hipermarket Pula biti zatvoren 24. i 25. rujna zbog inventure. Prodajno mjesto se, kako se navodi, ponovno otvara u petak, 26. rujna i to kao Konzum prodavaonica. Dodajmo da je od 24. do 26. rujna Mercator supermarket Labin također zatvoren zbog inventure, a kao Konzum prodavaonica ponovo se otvara u subotu, 27. rujna.

Prvi su to vidljiviji znaci na našem području "posla stoljeća" kako mnogi nazivaju Todorićevu kupnju jednog od najvećih slovenskih trgovačkih lanaca. O tome koliko će krajnji kupci ovom izmjenom profitirati te kakve će cijene ponuditi novi marketi na starim mjestima, još je uvijek prerano govoriti. Inače, osim u Puli i Labinu Mercator svoje prodajno mjesto ima i u Poreču no za njega, barem za sada, nema obavijesti o zatvaranju radi inventure. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter