Me(n)talni kupus 3. veljače u Uljaniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon osam godina stanke u pulskom Uljaniku nastupaju ča-metalci Po’ metra crijeva iz Kastva. Povratnički koncert prvog i jedinog ča-metal benda zakazan je za 3. veljače, a organizatori najavljuju da koncert počinje u 22 sata.

Sastav koji od 2003. godine inspiraciju crpi iz istarskih legendi, mitova i priča, a glazbu radi pod utjecajem istarske ljestvice i death metala, najavljuje da će uskoro imati i novi album i spot.

Osim njih, na događaju nazvanom "Me(n)talni kupus", nastupit će i sastavi iz Srbije. Mortal kombat kombinira punk i metal s provokativnim tekstovima, a nastupit će i Horor Piknik/Piknik što je zapravo riječ o jednoj te istoj ekipi, ali je razlika u tome što Horor Piknik obrađuje stari thrash metal, dok Piknik svoju glazbu opisuje kao "social comedy, hard core, metal, industrial i electro-circus". Mortal kombat iz Beograda osnovan je 2009. godine, a objavili su tri studijska albuma i jedan album uživo. Na koncertima promoviraju svoj treći studijski album "Besprekorna pobeda". Piknik je nastao 1995. i izdali su dva albuma.

Karte za koncert su u prodaji od 18. siječnja u Freak outu i u rock baru Mimoza od 55 do 65 kuna, a na ulazu će se prodavati po 80 kuna. (P. G.)


Podijeli: Facebook Twiter