Meniji po promotivnim cijenama u Fažani

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sardele na savor ili juha od prokulica kao predjelo, zatim lignje na bijelu buzaru s rižom, a za ljubitelje mesa svinjski odrezak s umakom od senfa ili curryja i peceni krumpir, kao i domaca pita od jabuka ili kocka od sira za desert - samo su neke od delicija koje je na dva prigodna menija ponudio restoran Plavi na fažanskoj rivi.

Ovaj je ugostiteljski objekt jedan od sedam koji sudjeluju u novoj promotivnoj ponudi ugostitelja Fažane i Valbandona, koju pod zajednickim nazivom Gastroproljece u Fažani organizira ovdašnja Turisticka zajednica. Mesne i riblje menije po popularnim cijenama ovog vikenda u Fažani uz restoran Plavi nude i pizzeria K&F, konoba Feral i kavana La barchetta, a u Valbandonu konobe Alla beccaccia i Vala te restoran Bi village.

Akcija tijekom subote nije privukla velik broj gostiju. Obitelji koje su se pak umjesto kuhanja rucka odlucile na meni s predjelom, glavnim jelom i desertom po pristupacnoj cijeni oduševljene su akcijom i kažu da je, uzme li se u obzir cijeli posao pripreme jela kod kuce, objedovanje uz more s pogledom na Brijune izvrsna alternativa.

Promotivna akcija Gastroproljece u Fažani održavat ce se svakog vikenda do kraja ožujka, a vjerojatno ce se nastaviti i u travnju te svibnju, najavili su u fažanskom TZ-u. (P. LUKEŽ, snimio N. LAZAREVIC)


Podijeli: Facebook Twiter