Mendes i Craig snimat će novi film o Bondu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Redatelj Sam Mendes i glumac Daniel Craig ponovno će zajedno snimati film o Jamesu Bondu, koji bi se u britanskim kinima trebao pojaviti u listopadu 2015.

Naslov filma još se ne zna, ali je poznato da će scenarist 24. filma o agentu 007 biti John Logan koji je zaslužan i za scenarij "Skyfalla", prenosi Independent.

Producenti Michael Wilson i Barbara Broccoli poručili su da su iznimno zadovoljni što će, nakon izvanrednog uspjeha "Skyfalla" ponovno raditi s Craigom, Mendesom i Loganom.

Dobitnik Oscara za film "Vrtlog života", Sam Mendes istaknuo je da je jako zadovoljan što je angažiran za režiju 24. Bonda i što su mu producenti omogućili dovoljno vremena da poštuje svoje kazališne angažmane.

Mendes je redatelj mjuzikla "Charlie i tvornica čokolade" koji je nedavno premijerno izveden na londonskom West Endu, a režirat će i Shakespeareovog "Kralja Leara" čija bi premijera trebala biti u siječnju 2014. u National Theatreu.

- Veseli me što ću ponovno preuzeti uzde i drugi put raditi s Danielom Craigom, Michaelom Wilsonom i Barbarom Brocolli, dodao je Mendes.

Uz Craiga bi se u filmu, kako prenosi portal IMDb, trebali pojaviti Penelope Cruz, Ralph Fiennes, Naomie Harris i Ben Whishaw kao Q.

Film "Skyfall" ostvario je ukupnu zaradu od 1,1 milijardu dolara, a osvojio je i dva Oscara. Pjevačica Adele nagrađena je Oscarom za najbolju originalnu pjesmu, a film je dobio i Oscara za montažu zvuka. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter