Mel Gibson glumit ce u "Mamurluku 2"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mel Gibson povlaci sve poteze da bi prikupio mrvice svoje razbijene holivudske karijere. Stoga je prihvatio minornu ulogu majstora za tetovaže u nastavku proslavljene komedije "Mamurluk".

Problematicna zvijezda, kojoj je agencija William Morris otkazala ugovor te ocekuje tužbu za fizicki napad i prijetnje bivšoj djevojci i majci svoje kcerke, ruskoj pjevacici Oksani Grigorievoj, pristala je na sporednu ulogu bangkoškog umjetnika u nastavku komedije "Mamurluk 2".

Njegovo pojavljivanje u filmu vec je dogovoreno, a od 54-godišnjeg redatelja i glumca se ocekuje da završi snimanje za dva tjedna.

Nakon toga se ekipa seli iz studija Warner Brosa na Tajland, objasnio je upuceni izvor.

U nastavku hvaljenog filma pojavit ce se poznata glumacka imena: Bradley Cooper, Ed Helms, Zack Galifianakis i Justin Bartha.

Nije poznato hoce li Gibsonov lik u "Mamurluku 2" imati referenci na njegovu trenutacnu životnu situaciju, a losandeleski odvjetnik još uvijek odlucuje hoce li ga optužiti za kucno nasilje.

Film "The Beaver", Gibsonove bliske prijateljice Jodie Foster, u kojem glumi glavnu ulogu, vec je unaprijed osuden na propast pa vjerojatno nece doživjeti ni kino distribuciju. Tako je redateljica žrtvovala svoju komicnu i pomaknutu dramu na oltar njihova odnosa.


Podijeli: Facebook Twiter