Mel Gibson dogovorio se s Oksanom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zajednicko skrbništvo nad 22-mjesecnom kceri slavni glumac Mel Gibson platit ce majci djeteta, bivšoj djevojci Oksani Grigorievoj, 750 tisuca dolara, cime ce završiti žestoki financijsko-roditeljski spor koji mu je naudio karijeri.

Redatelj "Hrabroga srca" i njegova nekadašnja djevojka Oksana Grigorieva dogovor su postigli u srijedu na Visokome sudu u Los Angelesu, nakon više od godinu dana verbalnoga rata.

Sudac Peter Lichtman zabranio je i Gibsonu i Grigorievoj da napišu knjigu o svojoj vezi koja je pocetkom 2010. završila optužbama za nasilje i iznudu.

"Zahvalio bih vam, casni suce, što ste ovu stvar doveli do razumna završetka", rekao je Gibson Lichtmanu na saslušanju u srijedu.

Grigorieva, koja je tražila milijune dolara od oskarovca Gibsona, zahvalila je Lichtmanu na "golemoj pomoci u rješavanju ove situacije".

Žestok spor para Gibson-Grigoreva izbio je u javnost prije godinu dana kad su na internet dospjeli snimljeni telefonski razgovori u kojima je Gibson vikao, psovao i vrijedao bivšu djevojku.

Cini se da je i ta snimka iscurila da bi ga prisilila da poveca pocetnu ponudu koja je iznosila oko 115 milijuna dolara. Iako su je htjeli optužiti za iznudu, tužitelji u Los Angelesu poslije su ipak odustali od optužbe protiv Grigorieve.

U ožujku Gibson je priznao da je u jednoj svadi ošamario Grigorievu. Za to je osuden na uvjetnu kaznu.

Gibson je u lipnju i sa svojom bivšom suprugom Robyn postigao privatnu nagodbu i tako okoncao brakorazvodnu parnicu nakon 28 godina braka.


Podijeli: Facebook Twiter