Meksiko: Uz cestu pronadeno 49 trupala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cak cetrdesetidevet unakaženih i osakacenih tijela pronadeno je pokraj autoceste blizu grada Monterreya, a policija, koja je objavila kako je rijec o jednome od najgorih zlocina pocinjenih u Meksiku u posljednjih nekoliko godina, sumnja da su pocinitelji pripadnici nekog narko kartela.

Unakažena tijela umotana u vrece i ostavljena uz cestu policija je pronašla rano jutros na autocesti blizu grada Cadereyta Jimeneza, rekli su dužnosnici države Nuevo Leon, dodavši kako je rijec o više od 40 žrtava. Policajac koji je želi ostati anoniman rekao je kako bi se moglo raditi i o 49 ubijenih.

Još nije poznato tko su žrtve masakra. Forenzicari, koji rade na slucaju novinarima su rekli da neka trupla pokazuju naznake raspadanja, što ukazuje na to da je zlocin pocinjen prije više dana ili cak tjedana.

Ovo je posljednji u nizu masovnih ubojstava pocinjenih u zadnjih nekoliko mjeseci u Meksiku, uglavnom u sjevernom dijelu zemlje, gdje su clanovi narko bande Zetas poceli krvavi rat za kontrolu nad cestama kojima se krijumcari droga.


Podijeli: Facebook Twiter