Medulinski Val u Plivackom savezu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Plivacki klub "Val" iz Medulina novi je clan Plivackog saveza Istarske županije, jednoglasna je odluka donesena na redovnoj i izbornoj sjednice Skupštine PSIŽ-a.

S druge pak strane, u punopravno clanstvo Saveza nisu primljeni KDPSR "Porec" i KPD "Upas Pula" jer za taj prijedlog nije glasao potreban broj skupštinara, kojima je sporna bila cinjenica da daljinsko plivanje u Hrvatskoj ima svoj posebni Savez te su smatrali da bi se ovi klubovi najprije trebali uskladiti sa Statutom PSIŽ-a.

Primanjem u punopravno clanstvo, "Val" je dao i svog predstavnika u Izvršni odbor Saveza, a to ce biti klupska predsjednica Tea Radoševic. Došlo je i do promjena u sastavu Skupštine, pa ce tako ubuduce interese "Poreca" umjesto Milana Žužica zastupati Zdenka Bulatovic, dok je Emanuela Šurana, predstavnika "Pule", u Skupštini zamijenio Valter Valkovic.

Novo lice u Izvršnom odboru bit ce i Ljiljana Medic, koju je "Balena" predložila na tu funkciju umjesto Zdravka Bebera. Bila je to odluka oko koje se sinoc podignulo najviše prašine, prvenstveno stoga što Beberu nije najbolje "legao" njegov opoziv kao clana Skupštine i Izvršnog odbora.


Podijeli: Facebook Twiter